Tien goede redenen om te kopen bij Edwines

Bij Edwines verkopen we alleen wijnen waar uw ‘online Sommelier’, Edwin Raben, 100% achter staat. 

Met het motto "Steeds anders, altijd bijzonder" willen we onze klantenkring elke keer weer aangenaam verassen met nieuwe ontdekkingen. Zo wordt winkelen bij Edwines steeds leuker en voordeliger. 

 1.  Edwines levert snel. 

 Door de persoonlijke benadering is Edwines in staat snel te leveren. Mocht er onverhoopt iets tegenzitten, wordt onmiddellijk contact opgenomen. 

We Also deliver outsite the Netherlands in the following countries

 1. Belgium 
 2. Denmark 
 3. Deutschland 
 4. Finland 
 5. France 
 6. Greece
 7. Italy 
 8. Luxembourg 
 9. Österreick 
 10. Poland 
 11. Spain 
 12. Sweden 

If your country is not listed, please contact us. to make this possible.

 

2.  Gratis verzending

Alle bestellingen boven de € 125,- worden gratis bij u bezorgd in Nederland. In Epe bezorgen we alle zendingen zonder kosten. Na afspraak kan altijd uw bestelling (uiteraard gratis) opgehaald worden bij Edwines in Epe. Een pakket kan 1 tot en met 18 flessen bevatten. Voor bier is dit tot en met 36 flesjes. 

3.  Echt persoonlijk advies

Bij Edwines krijgt u het meest uitgebreide advies van een top sommelier die weet waar hij het over heeft. De informatie in onze webwinkel biedt u vele aanknopingspunten, maar aarzelt u niet om Edwin persoonlijk een vraag te stellen omtrent uw keuze of met de vraag welke wijn te drinken bij welk gerecht.

Ook kan hij u adviseren over de opbouw van uw wijnvoorraad. Hierbij worden in het hogere segment ook wijnen meegenomen die wij zelf niet verkopen. Elke wijn wordt afgeleverd met een uitgebreide beschrijving en karakterschets van de smaak. Ook wordt een gerecht en kaassuggestie gegeven. 

Aarzelt u niet om contact op te nemen via het contactformulier.

4. Persoonlijk bezocht en geproefd

Alle wijnen zijn uitgebreid door top sommelier Edwin Raben beoordeeld. Bij een groot aantal wijnen uit onze winkel vindt u, behalve een proefnotitie en een proefprofiel.

Van veel wijnen heeft Raben tijdens een van zijn reizen de wijnproducenten bezocht en met de eigenaren gesproken. Zo ontstaat een goed beeld van de filosofie en ziel van de wijn. Op deze wijze kan Edwines als online sommelier een gedegen en doordacht wijnassortiment aanbieden.

5.  Uitzonderlijke prijs kwaliteitsverhouding

Bij Edwines ontdekken we de pareltjes. Ook kunnen wij wijnen van grote klasse verkopen van kleinschalig werkende wijnboeren. Men maakt simpelweg te weinig om in grote aantallen aan te bieden. U vindt deze dan ook niet bij de grotere aanbieders.

Edwines verkoopt geen wijnen van € 4,95. Niet omdat deze niet drinkbaar zou kunnen zijn, maar omdat wij van mening zijn dat een wijnboer voor die prijs geen, eerlijke en bijzondere wijn kan maken.

6.  Ook per fles 

Bij Edwines kun je elke soort wijn per stuk kopen. Al is het wel zo fijn voor de verzending dat het meerdere flessen zijn. Dit geldt natuurlijk niet voor wijn in cadeauverpakkingen.

De verzendozen die wij gebruiken zijn voor 1, 3, 6, 9, 12 en 18 flessen. 

 

7.  Bijzondere cadeaus

Bij Edwines vinden we dat een fles wijn die cadeau gegeven wordt persoonlijke aandacht moet uitstralen. Daarom heeft u de keuze uit verschillende cadeauverpakkingen. U kunt bovendien bij de kassa een bericht schrijven, welke op een speciale gratis kaart wordt meegezonden aan de geadresseerde.

 

8.  Recepten van grote chef-koks

Bij veel wijnen zijn ook nog eens uitgebreide beschrijvingen van de wijn met recepten bedacht door de grote chef-koks van Nederland als Jonnie Boer, Margot Reuten, Henk Savelberg, Lucas Rive, Marc van Gullick en vele anderen. Edwin begon zijn carrière in de keuken en heeft als Sous-chef veel recepten ontwikkeld die combineren met de wijnen uit het assortiment van Edwines.

 

 

9.  Uw persoonlijke overzicht 

Op onze site kunt u met uw persoonlijke inlogcode altijd al uw vorige bestellingen, wensenlijsten en facturen terugvinden.

 

10.  Edwines nieuwsbrief, de moeite waard

Als u zich inschrijft op onze nieuwsbrief dan ontvangt u van tijd tot tijd persoonlijke tips en aanbiedingen van Edwines.